Klus-IT Robèr Laan

Glazenwasserij en Klussenbedrijf

De 'echte' glazenwasser doet zijn werk natuurlijk nog steeds het liefst op een houten ladder, met een wisser in zijn éne en een spons of zeemleren lap in zijn andere hand. En zo doen wij het nog steeds.
Door veranderende wetgeving is het echter niet meer toegestaan om hoger dan 10 meter met een ladder te werken.
Als gevolg hiervan gebruiken we nu telescoopstelen zodat we de 2e etage en hoger vanaf de grond kunnen schoonmaken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van gedemineraliseerd water.
Dit is gewoon leidingwater waaruit de kalk en andere mineralen zijn gefilterd. Hierdoor droogt het water streeploos op.

Richtprijs:
tussenwoning:         € 20,- tot € 25,-
2 onder 1 kap:         € 25,- tot € 35,-
Vrijstaande woning:      Vanaf € 25,-

 

 

Wilt u het schoonmaken van de ramen regelmatig laten uitvoeren? Wij werken met professioneel materiaal dat voldoet aan alle veiligheidseisen. Naast het feit dat glasbewassing veel werk is wanneer men niet over de juiste hulpmiddelen beschikt, kan het bij grotere panden ook nog eens lastig zijn om alle ramen te bereiken. Dankzij onze ladders, steigers en telescoopstelen komen wij moeiteloos bij al uw ramen.

 

 

 

 

Voor woningbouwcorporaties, VvE’s en bedrijven dragen wij zorg voor het schoonmaken van ramen, kozijnen, dakgoten enz. Dit vraagt om een goede communicatie met bewoners, duidelijke afspraken en een strakke planning.

 

 

© {2021} Joomla 3.9.23 ---- Design By Robèr Laan ----

Please publish modules in offcanvas position.